Va aflati in: pisici - hrana - uscata premium
Biomill HOMECAT
34.00 lei
(0.34 puncte bonus)
Culoare


Dimensiuni
Greutate:2kg
Produse recomandate
Comentarii:
Numai membrii pot adauga comentarii
Descriere:

Hrana Premium complet echilibrata destinata pisicilor cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 8 ani care traiesc exclusiv in apartament.

Hrana Super Premium complet echilibrata destinata pisicilor cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 8 ani care traiesc exclusiv in apartament.

Compozitie: carne de miel (16%) ,carne de pasare deshidratata (31%), gluten de porumb, grasime de pasare (pui si curcan), orez, pulpa de sfecla, porumb, seminte de soia, peste si produse de peste, proteine din cartofi, germeni de grau, minerale, oligozagaride, ficat de pasare deshidratat, ulei din ficat de morun, zeoliti, fermenti, oligoelemente, DL-metionina, vitamine.

Materiile prime nu provin din culturi biologice.

Analiza medie: proteina bruta 35%, grasime bruta 12%, cenusa bruta 6,5%, celuloza bruta 5%, fibre alimentare 10%, fosfor 0.6%, magneziu 0.09%, vitamina A 10000 UI/kg, vitamina D3 1500 UI/kg, vitamina E 120 mg/kg, Cu 20 mg/kg, taurina 1500 mg/kg, antioxidant aprobat C.E.E.

Nu contine coloranti si conservanti. Se pastreaza intr-un loc uscat si la o temperatura sub 25C. Evitati contactul direct cu pardoseala si expunerea la lumina solara.

AVANTAJE NUTRITIONALE PARTICULARE:

VIOGERM (Best Digestion) Probiotic pentru o mai buna flora intestinala (fibre de acacia) care asigura o digestie optima.

HAIRBALL CONTROL: Reteta bogata in fibre alimentare care favorizeaza tranzitul intestinal si eliminarea trichobezoarelor (aglomerari de par).

OMEGA 6/3: Contine acizi grasi esentiali omega 6/3 echilibrati (raport 5/1) pentru o piele si o blana sanatoasa si pentru optimizarea sistemului imunitar.

PH-CONTROL: Aciditatea urinara controlata(ph=6-6,5) pentru prevenirea calculozei urinare.

RICH IN LAMB & RICE: Formula bogata in carne de miel si orez, foarte apetisanta.

LOW CALORIES: Reteta saraca in calorii pentru evitarea excesului ponderal.
ODOR CONTROL: Inlaturarea sau diminuarea mirosului neplacut al fecalelor datorita continutului de extract de yucca.


Promotii produse veterinare
Royal Canin Giant Adult
280.00 lei
lei